Isännöitsijätoimistot

Haemme Turun talousalueelta myytäväksi isännöintiin tai kiinteistömanagerointiin erikoistuneita yrityksiä. Tarve koskee niin pieniä alle 100 000 euron yrityksiä, kuin suurempia yli 500 000 euron yrityksiä. Isännöintialan osaamisemme on erittäin vankka ja olemme mielellään prosessissa mukana jo hyvissä ajoin, jotta yrityksenne tase ja toiminta näyttävät yrityskauppaa ajatellen ihanteelliselta.  

Tilitoimistot

Haemme Turun talousalueelta myytäväksi tilitoimistoa. Tarve koskee niin pieniä alle 100 000 euron yrityksiä, kuin suurempia yli 500 000 euron yrityksiä. Olemme mielellään prosessissa mukana jo hyvissä ajoin, jotta yrityksenne tase ja toiminta näyttävät yrityskauppaa ajatellen ihanteelliselta.

Vahinkokartoitus ja kuivaus

Haemme Turun talousalueelta myytäväksi vahinkokartoituksen ja kuivauksen erikoisliikettä tai sen liiketoimintaa. Yrityksen tai myytävän liiketoiminnan liikevaihto voi olla 200 000 - 10 000 000 euroa. Olemme mielellään prosessissa mukana jo hyvissä ajoin, jotta yrityksenne tase ja toiminta näyttävät kauppaa ajatellen ihanteelliselta.